Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
Έως και 20 δόσεις για αγορές με πιστωτική κάρτα
Menu

Ποιοι ειμαστε

Ποιοι ειμαστε

Ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε επαγγελματικά με το σπίτι και τις ανάγκες του απο το 1992. Έχοντας ήδη διανύσει περισσότερα απο 25 χρόνια πορείας, έχουμε εξελιχθεί, έχουμε αλλάξει τρόπο δράσης, αλλά η βασική μας φιλοσοφία είναι ή ίδια: φιλοδοξούμε να βρίσκουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, πρωτοποριακού σχεδιασμού και να μπορούμε να τα προσφέρουμε σε τιμές στις οποίες ο καταναλωτής μπορεί να ανταπεξέλθει.
 

Στην προσπάθεια μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή κουβαλάμε μαζί μας:
 

1) Την σημαντική εμπειρία μας: ασχολούμαστε επαγγελματικά πάνω από 25 χρόνια αποκλειστικά με το χώρο του σπιτιού, και ασχολούμαστε μόνο με αυτό. Έχουμε μια σημαντική τεχνογνωσία, και δεν στοχεύουμε να σας προσφέρουμε τα πάντα, επιδίωξη μας είναι να ασχολούμαστε με ότι γνωρίζουμε πολύ καλά.


2) Το ανθρώπινο δυναμικό μας: όσοι εργαζόμαστε στο Live Your Home δεν είμαστε ευκαιριακοί εργαζόμενοι. Είμαστε πολλά χρόνια στην ίδια εργασία και έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε την δουλειά μας σωστά.


3) Το δίκτυο προμηθευτών: έχουμε χτίσει συνεργασίες με τις σημαντικότερες Ελληνικές και ξένες εταιρείες στο χώρο μας. Ενδεικτικά να αναφέρουμε Ionia, Cryspo Trio, Espiel, Idea Home, Fissler, Pyramis, Kitchen Craft, Gaggia, Rowenta, Tefal, Viokef, και δεκάδες ακόμα που μπορείτε να δείτε στην περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας. Χωρίς καμία υπερβολή μπορούμε να ισχυριστούμε ότι συνεργαζόμαστε με όλες τις σημαντικές εταιρείες στο αντικείμενο μας.


4) Δίκτυο συνεργατών εξωτερικού: Η εταιρεία μας έχει δραστηριοποιηθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια συμμετέχοντας στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις και εισάγοντας απευθείας προϊόντα απο πολύ αξιόπιστους Ευρωπαίους κατασκευαστές. Μπορούμε έτσι να σας προσφέρουμε πολύ καλής ποιότητας και εξαιρετικού σχεδιασμού προϊόντα σε πολύ προσιτές τιμές.


5) Στηρίζουμε την Ελληνική παραγωγή: είμαστε πεπεισμένοι ότι στην Ελλάδα μπορούμε να παράγουμε εξαιρετικά προϊόντα, και την εποχή της κρίσης ανθίζουν νέες προσπάθειες Ελλήνων παραγωγών που βλέπουν ότι στην ευτέλεια των προϊόντων που εισάγονται απο τρίτες χώρες μπορούμε να αντιπαραθέσουμε υψηλή ποιότητα, καλό γούστο και μεράκι. Το live your home ήταν και είναι πάντα αρωγός σε προσπάθειες που συμβαδίζουν με την δική μας φιλοσοφία που στο κέντρο της έχει τον καταναλωτή
 

6)Υποστήριξη πριν και μετά την πώληση: Δεν είμαστε απλά ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που "ανεβάζει" προϊόντα και καταλόγους. Εμείς έχουμε ξεκινήσει ως φυσικό κατάστημα και επιλέγουμε προϊόντα οικοδομώντας την γκάμα μας. Ταυτόχρονα έχουμε φυσική παρουσία, για να σας βοηθήσουμε με την επιλογή των προϊόντων που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες, και στο δικό σας γούστο.


Έχοντας δημιουργήσει μαζί σας σχέσεις όχι απλά επαγγελματικής συναλλαγής , αλλά αμοιβαίας εκτίμησης αυτό που μπορούμε να σας υποσχεθούμε, είναι ότι στην καινούργια μας προσπάθεια που σηματοδοτεί η αναβάθμιση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αναπτύξουμε περισσότερο την επικοινωνία μεταξύ μας χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας και επαγγελματικής επάρκειας.

 Η εταιρία μας LIVE YOUR HOME ΕΠΕ είναι μέλος του Ελληνικού συνδέσμου ηλεκτρονικού εμπορίου GRECA. Επιπλέον το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αξιολογήθηκε από ανεξάρτητο φορέα (ELTRUN Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) ως προς την αισθητική την λειτουργικότητα και τις διαδικασίες του και είναι πλέον κάτοχος του Ελληνικού σήματος αξιοπιστίας Trustmark & Ευρωπαϊκού Trust Ecommerce Europe.
To σήμα αξιοπιστίας πιστοποιεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ότι συμβαδίζει με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και τον Κώδικα Δεοντολογίας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου ενώ αποτελεί διαβεβαίωση και εγγύηση προς τους καταναλωτές ότι τηρεί πλήρως τη νομοθεσία, τις βέλτιστες πρακτικές και τον Κώδικα Δεοντολογίας, ενισχύοντας σε μέγιστο βαθμό το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ BRANDS ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του liveyourhome.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
banner ΕΤΠΑ