Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
Έως και 20 δόσεις για αγορές με πιστωτική κάρτα
Menu

Live our blog

 Το μπάνιο είναι το δωμάτιο που συχνά παραμελούμε, αλλά συμμετέχει αρκετά σημαντικά στον καθορισμό της ταυτότητας του σπιτιού μας. Ο άρτιος εξοπλισμός είναι απαραίτητη προϋπόθεση εάν θέλουμε να μετατρέψουμε το μπάνιο μας σε ένα χώρο άνετο λειτουργικό και ευχάριστο, που θα ενισχύει το αίσθημα της ικανοποίησης και χαλάρωσης.

 Σε κάθε επίσημο ή καθημερινό δείπνο, το σημαντικό είναι οι δημιουργίες μας. Για να απογειώσουμε όμως την απόλαυση και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις, χρειάζεται να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση.

Στην Ελλάδα είναι διαδεδομένη η άποψη ότι το μπρίκι του Ιταλικού καφέ είναι ένας φθηνός τρόπος για να φτιάξουμε espresso. Στην πραγματικότητα το μόνο κοινό που έχει ένα μπρίκι μόκα με μια μηχανή espresso είναι ότι χρησιμοποιούν τον ίδιο καφέ. Η λειτουργία μιας μηχανής espresso βασίζεται στην δημιουργία υψηλής πίεσης περίπου 9-11 bar στο κλείστρο της μηχανής, στο μπρικάκι έχουμε πολύ πιο χαμηλή πίεση και φυσική εκχύλιση του καφέ. Το αποτέλεσμα είναι ένας γευστικότατος καφές με πλούσιο φυσικό άρωμα.

 Η χρήση ανεμιστήρων οροφής στους χώρους προσφέρει εξοικονόμηση ρεύματος και ενέργειας, ενώ αποτελεί την πιο υγιεινή επιλογή για δροσιά. Δεν παγώνει ούτε ξηραίνει την ατμόσφαιρα. Αντίθετα επιτυγχάνει την πτώση της θερμοκρασίας έως και 8 °C και την διάχυση του δροσερού αέρα σε όλο το χώρο. Η χρήση ανεμιστήρων, ιδιαίτερα ανεμιστήρων οροφής, ενισχύει το φαινόμενο του φυσικού αερισμού, με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Παράλληλα, σε κτίρια όπου χρησιμοποιείται σύστημα κλιματισμού, η παράλληλη χρήση των ανεμιστήρων οροφής μειώνει σημαντικά τις ώρες λειτουργίας του κλιματισμού, αλλά και αυξάνει την απόδοσή τους την ώρα λειτουργία του. Επίσης, και το χειμώνα η χρήση του ανεμιστήρα οροφής με την αντίστροφη περιστροφή συντελεί κατά 10% στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς διευκολύνει την κυκλοφορία του ζεστού αέρα που εγκλωβίζεται στην οροφή.

 Το καθημερινό μαγείρεμα δεν ήταν ποτέ απλή υπόθεση. Είτε χρειάζεται να περιποιηθείτε ολόκληρη οικογένεια είτε απλά να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας βιοτικές ανάγκες, η προετοιμασία του φαγητού είναι μια διαδικασία που απαιτεί έμπνευση, δημιουργικότητα, κόπο, και μερικές φορές αρκετό χρόνο. Πώς θα σας φαινόταν, λοιπόν, αν υπήρχε τρόπος να μετατρέψετε αυτόν τον «βραχνά» σε μια απλή, γρήγορη και διασκεδαστική διαδικασία;

  1. 1
  2. 2

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ BRANDS ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του liveyourhome.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.