Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
Έως και 20 δόσεις για αγορές με πιστωτική κάρτα
Menu

Οροι χρησης

Οροι χρησης

Όροι χρήσης
Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα!
Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε εδώ είναι απόρρητες και δεν θα πωληθούν, χρησιμοποιηθούν, ενοικιαστούν, αποκαλυφθούν ή δανειστούν!
Όποια πληροφορία εισάγετε εδώ, θα αντιμετωπιστεί με μεγάλη εχεμύθεια και δε θα χρησιμοποιηθεί με τρόπους τους οποίους δεν έχετε εγκρίνει. Αν έχετε απορίες, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε, ή να μας στείλετε email.

 

Γενικοί Όροι
Το liveyourhome.gr  είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου που εδρεύει στην Αθήνα.
Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του liveyourhome προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.

 

Ασφάλεια
To liveyourhome προωθεί όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας στο σύστημα της EUROBANK το οποίο χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.
Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. Η εταιρεία μας έχει εναρμονιστεί και έχει προσαρμοστεί πλήρως στο GDPR πλαίσιο όπως αυτό έχει διαμορφωθεί από την κείμενη νομοθεσία. Περισσότερα για την ασφάλεια και την προστασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να δείτε εδώ

 

Το πωλούμενο είδος
Τα προϊόντα που πωλούνται από το liveyourhome, είναι κατασκευασμένα για να διατεθούν στην περιοχή της Ευρώπης. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα ή τη φωτογραφία του αντίστοιχου προϊόντος.

 

Τιμές των πωλούμενων προϊόντων 
Οι τιμές στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν αναγράφονται περιλαμβανομένου του ΦΠΑ. Tο liveyourhome επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.
Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

 

Υπαναχώρηση - επιστροφές προϊόντων 
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 20 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει καταστραφεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επικοινωνήστε μέσω e-mail στο info@liveyourhome.gr. ή τηλεφωνικά.Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Ακύρωση παραγγελίας

Ο χρήστης που επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του πρέπει να μας ενημερώσει σχετικά είτε τηλεφωνικά (2105757499) είτε με e-mail στο info@liveyourhome.gr. Εάν το αίτημα γίνει πριν την αποστολή της παραγγελίας, δεν υπάρχει κανένα κόστος για τον πελάτη. Εάν έχει προηγηθεί η αποστολή θα επιβαρυνθεί το μεταφορικό κόστος (εκτός εάν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας)  

Στοιχεία εταιρείας

Επωνυμία: LIVE YOUR HOME Ε.Π.Ε.  Έδρα: Σικάγου 3 Περιστέρι Αττικής 12137  Α.Φ.Μ: 997940754  Δ.Ο.Υ: Β Περιστερίου  Γ.Ε.ΜΗ.: 12330980100

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας

Η επιδίωξη μας σταθερά είναι να βελτιωνόμαστε και να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες του καταναλωτή. Για αυτό το λόγο αξιολογούμε συνεχώς τις διαδικασίες μας. Σημασία όμως τελικά έχει η γνώμη του χρήστη, για αυτό ξεκινάμε σε συνεργασία με ανεξάρτητη αξιόπιστη εταιρεία διαδικασία αξιολόγησης των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Στα πλαίσιο της αξιολόγησης ενδέχεται να λάβετε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας e-mail που θα σας ζητάει να βαθμολογήσετε τις παρεχόμενες υπηρεσίες εκ μέρους μας. Θα μας ενδιέφερε πολύ να απαντήσετε στο σχετικό e-mail και να κρίνετε τις υπηρεσίες μας με αντικειμενικό τρόπο (είτε θετικά είτε αρνητικά). Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε καταχρηστικά το παραπάνω όρο στέλνοντας ενημερωτικά email ή μηνύματα με εμπορικό περιεχόμενο που ξέρουμε πόσο ενοχλητικά είναι εάν δεν τα έχουμε επιλέξει. 

 

Διάφορα
1.Καθυστέρηση παραγγελίας: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

2. Ευθύνη liveyourhome: To liveyourhome δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.

 

3. Δόλια χρήση πιστωτικής κάρτας πελάτου: Το liveyourhome προωθεί τις συναλλαγές σας μέσω πιστωτικών καρτών, στο σύστημα EUROBANK. To liveyourhome για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, δεν αποθηκεύει / διατηρεί καμία απολύτως πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα στους διακομιστές του. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη / δόλια χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, διέπεται από τους όρους συναλλαγής της EUROBANK αντίστοιχα.

 

4. Διαφημιστικά μηνύματα: Το liveyourhome παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. Το liveyourhome δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων

 

5. Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων:  .Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το Liveyourhome.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το Liveyourhome.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Το Liveyourhome.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

 

6. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το liveyourhome διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

 

7.Η εταιρεία μας συμμορφώνεται πλήρως και έχει αποδεχθεί στο σύνολό του τον κώδικα δεοντολογίας ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο κώδικας ηλεκτρονικού εμπορίου προωθεί την αυτορύθμιση των επιχειρήσεων στις αρχές της προστασίας του καταναλωτή, της διαφάνειας, της αμεροληψίας, της τεχνολογικής ουδετερότητας, της επαγγελματικής δεοντολογίας, της ηθικής συμπεριφοράς και του σεβασμού στην ιδιωτική ζωή, της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της προστασίας των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού Μπορείτε να δείτε το σύνολο των υποχρεώσεων που αναλαμβάνουμε εδώ

8.Δεσμευόμαστε ότι τα όποια προβλήματα μπορούν να προκύψουν σε κάποια συναλλαγή θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον καταναλωτή στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και του αμοιβαίου συμφέροντος. Σε οποίο πρόβλημα προκύψει σε κάποια μεταξύ μας συναλλαγή θα θέλαμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό. Εάν όμως ενημερωθούμε και δεν καταστεί δυνατό να βρεθεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση αποδεχόμαστε το δικαίωμα του καταναλωτή που ενεργεί ως φυσικό πρόσωπο να προσφύγει στην ενιαία Ευρωπαϊκή πλατφόρμα επίλυσης καταναλωτικών διαφορών όπως αυτή έχει διαμορφωθεί με την οδηγία 2013/11/ΕΚ. Την πλατφόρμα μπορείτε να την δείτε εδώ

 

9. Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του liveyourhome διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Αρμόδια δικαστήρια είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.
 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ BRANDS ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του liveyourhome.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
banner ΕΤΠΑ