Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
Έως και 20 δόσεις για αγορές με πιστωτική κάρτα
Menu

Τροποι Παραγγελιας

Τροποι Παραγγελιας

1. Παραγγελία on-line: Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας όλο το 24ωρο εύκολα και γρήγορα ενώ βρίσκεστε μέσα στο σύστημα μας ακολουθώντας τις οδηγίες. Αποτελεί τον ευκολότερο και ασφαλέστερο τρόπο για να κάνουμε παραγγελία σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι παραγγελίες παρακολουθούνται ηλεκτρονικά και έτσι αποφεύγουμε λάθη καθυστερήσεις κλπ. Κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε σημείο στην εικόνα ενός προϊόντος, μας οδηγεί στο βασικό μενού του προϊόντος, όπου υπάρχει αναλυτική περιγραφή και έχουμε την δυνατότητα να μεγεθύνουμε την φωτογραφία. Επιλέγοντας αγορά το προϊόν προστίθεται αυτόματα στο καλάθι αγορών, οπού μπορούμε εύκολα να ολοκληρώσουμε με ένα πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο την αγορά μας. Φυσικά σε οποιοδήποτε σημείο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οδηγίες. Δεν χρειάζεται να κάνετε κανενός είδους εγγραφή, μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πολύ γρήγορα και με ασφάλεια δίνοντας μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την αποστολή.2. Τηλεφωνικά: Έχετε την δυνατότητα παραγγελίας τηλεφωνικά και για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας στα τηλέφωνα: 210 5757499, 210 5779150.
Ωράριο επικοινωνίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο : 09.30 - 15.00.
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή : 09.30 - 14.00 @ 17.30 -20.30.


3. Με e-mail: Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας όλα τα στοιχεία και τα τηλεφωνά σας για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας στο info@liveyourhome.gr.


Σε κάθε περίπτωση μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας. Θα είναι χαρά μας εάν μπορέσουμε να σας φανούμε χρήσιμοι.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ BRANDS ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του liveyourhome.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
banner ΕΤΠΑ