Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
Έως και 20 δόσεις για αγορές με πιστωτική κάρτα
Menu

Everloc: το πρωτοποριακό σύστημα στερεώσεως

Everloc: το πρωτοποριακό σύστημα στερεώσεως

25/01/2018


Αξεσουάρ κουζίνας και μπάνιου που τοποθετούνται χωρίς τρύπημα χωρίς κόλλημα χωρίς χρήση εργαλείων χωρίς να αφήνουν ίχνη.

 Τα everloc είναι μια ολοκληρωμένη ποιοτική σειρά αξεσουάρ μπάνιου και κουζίνας, που μπορούν να τοποθετηθούν πανεύκολα, χωρίς την ανάγκη να τρυπήσουμε και να καταστρέψουμε τα πλακάκια μας. Παγκόσμια πατέντα της Ελβετικής εταιρείας UBTS βασίζεται σε δαχτυλίδι σιλικόνης που εφαρμόζει τέλεια και στην συνέχεια αφαιρείται ο αέρας δημιουργώντας πολύ ισχυρή πρόσφυση. Είναι κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, δεν επηρεάζονται από υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες και υγρασία.

Πλεονεκτήματα Everloc

 • Ποιοτικά αξεσουάρ, υψηλής αισθητικής, σχεδιασμένα για να αντέχουν στο δύσκολο περιβάλλον του μπάνιου και να διατηρούνται σε άψογη κατάσταση για πολλά χρόνια
Τοποθετούνται πανεύκολα χωρίς την ανάγκη τρυπήματος, βιδώματος, κολλήματος κλπ
• Ισχυρή πρόσφυση εάν τοποθετηθούν σωστά σε λεία επιφάνεια αντέχουν έως 20 kg βάρος (τα ανταγωνιστικά προϊόντα σπάνια αντέχουν φορτία πάνω από 2 kg)
• Δεν επηρεάζονται από θερμοκρασίες και υγρασία. Αντοχή σε θερμοκρασία από -200C έως +600C!
• Κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους
• Μεγάλη διάρκεια εφαρμογής
• Εύκολη και γρήγορη επανατοποθέτηση: μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά ανάλογα με τις ανάγκες μας. Μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα (απλά περιστρέφουμε το καπάκι της βεντούζας αντίστροφα). Δεν αφήνει ίχνη και όταν το αφαιρέσουμε δεν χρειάζεται να προβούμε σε καμία επισκευή! Στην συνέχεια μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε όπου θέλουμε ακολουθώντας μια απλή διαδικασία (περιγράφεται παρακάτω).
• Και όλα αυτά σε τιμές ευθέως ανταγωνιστικές των συμβατικών συστημάτων

 

Έχω δικαίωμα να αλλάξω γνώμη;
Εάν έχετε εξαρτήματα everloc και αποφασίσετε ότι θέλετε να τα αφαιρέσετε, να τους αλλάξετε θέση, ή οτιδήποτε άλλο, μπορείτε να το κάνετε άμεσα χωρίς να χρειαστεί να συνεννοηθείτε με κάποιο τεχνίτη για αποκατάσταση της ζημιάς που υπάρχει στην τοιχοποιία από τα συμβατικά εξαρτήματα. Μπορείτε επίσης να τα τοποθετήσετε οπουδήποτε χωρίς το φόβο της ζημιάς που μπορεί να προκαλέσει το τρυπάνι στα πλακάκια ή στις σωληνώσεις πίσω από τα πλακάκια. Απλά αφαιρείτε και επανατοποθετείτε. Χωρίς τεχνικούς, χωρίς εργαλεία, χωρίς ζημιές. Και αν τελικά κάνατε λάθος και ήταν καλύτερα πριν, κανένα πρόβλημα απλά τα επαναφέρετε γρήγορα και εύκολα! Ξανά και ξανά!

 

 

Πίνακας μετρήσεως αντοχής everloc και παρεμφερών συστημάτων

 

Αν έπρεπε κανείς να επιλέξει τον πιο χρήσιμο και πολυδιάστατο χώρο ενός σπιτιού, η κουζίνα και το μπάνιο θα έπιανα σίγουρα την πρώτη θέση. Οι χώροι αυτοί του σπιτιού δεν αρκεί πια να εξυπηρετούν τις βασικές βιοτικές μας ανάγκες. Ο σύγχρονος τόπος ζωής απαιτεί λειτουργικότητα, άνεση, πρακτικές λύσεις που προσφέρουν εύκολη χρήση και εξοικονόμηση χώρου και φυσικά ενδιαφέρον design και πρωτοτυπία. Η σειρά εξαρτημάτων που σας προτείνουμε έρχεται να δώσει απλές πρακτικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα, και να κάνει την ζωή μας λίγο πιο εύκολη.

Μπορείτε να δείτε όλη την συλλογή, και να τα αποκτήσετε στις ιδιαίτερα προνομιακές τιμές που εξασφαλίσαμε για εσάς εισάγοντας απευθείας τα προϊόντα ΑΠΟ ΕΔΩ


 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ BRANDS ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

banner ΕΤΠΑ