Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€
Έως και 20 δόσεις για αγορές με πιστωτική κάρτα
Menu

Ανεμιστηρες οροφης

Ανεμιστήρες οροφής

26/01/2018


 Η χρήση ανεμιστήρων οροφής στους χώρους προσφέρει εξοικονόμηση ρεύματος και ενέργειας, ενώ αποτελεί την πιο υγιεινή επιλογή για δροσιά. Δεν παγώνει ούτε ξηραίνει την ατμόσφαιρα. Αντίθετα επιτυγχάνει την πτώση της θερμοκρασίας έως και 8 °C και την διάχυση του δροσερού αέρα σε όλο το χώρο. Η χρήση ανεμιστήρων, ιδιαίτερα ανεμιστήρων οροφής, ενισχύει το φαινόμενο του φυσικού αερισμού, με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Παράλληλα, σε κτίρια όπου χρησιμοποιείται σύστημα κλιματισμού, η παράλληλη χρήση των ανεμιστήρων οροφής μειώνει σημαντικά τις ώρες λειτουργίας του κλιματισμού, αλλά και αυξάνει την απόδοσή τους την ώρα λειτουργία του. Επίσης, και το χειμώνα η χρήση του ανεμιστήρα οροφής με την αντίστροφη περιστροφή συντελεί κατά 10% στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς διευκολύνει την κυκλοφορία του ζεστού αέρα που εγκλωβίζεται στην οροφή.

 Εμείς προτείνουμε ανεμιστήρες οροφής Westinghouse. Η Westinghouse Lighting Corporation είναι παγκοσμίως γνωστή ως ηγέτιδα εταιρία στην αγορά ανεμιστήρων οροφής, φωτιστικών και λαμπτήρων. Πάνω από 100 χρόνια η Westighouse αντιπροσωπεύει την ποιότητα και την αξιοπιστία μέσα από καινοτόμα προϊόντα αιχμής, ενώ δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της ανά την υφήλιο. Η έδρα της βρίσκεται στην Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α., ενώ τα προϊόντα της πωλούνται σε 100 περίπου χώρες του κόσμου. Όλα τα προϊόντα της παράγονται σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και διαδικασίες. Προτεραιότητα για τη Westinghouse αποτελεί η διασφάλιση της ποιότητας και των υψηλών προδιαγραφών, τα οποία επιτυγχάνονται μέσα από τακτικούς ποιοτικούς ελέγχους που διεξάγει στα εργαστήριά της.

 

Γιατί ανεμιστήρα οροφής Westinghouse?

Όλοι σχεδόν γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα ενός ανεμιστήρα οροφής στο χώρο, ότι δηλαδή επιτυγχάνουμε μια άνετη και ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσω του φυσικού δροσισμού και μάλιστα με τον πιο οικονομικό τρόπο.
Γιατί όμως να επιλέξετε συγκεκριμένα τα προϊόντα της Westinghouse; Δείτε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα:

1.Ποιότητα κατασκευής:
 Μοτέρ με δίπλο-σφραγισμένα ρουλεμάν και ποιοτική περιέλιξη χαλκού, ποιοτικά υλικά σε πτερύγια και σκελετό
 Σταθερή και ασφαλής βάση τοποθέτησης στην οροφή με αντικραδασμικό σχεδιασμό (μπίλια) για ομαλή και αθόρυβη λειτουργία.
 “Οργανωμένη” καλωδίωση στο εσωτερικό και εύκολη συνδεσμολογία με φισάκια

2. 10ετής εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας στο μοτέρ

3. Μεγάλη γκάμα:
 Πάνω από 60 μοντέλα σε διάφορα στύλ – κλασσικό, παραδοσιακό, μοντέρνο, βιομηχανικό – σε πολλές αποχρώσεις ώστε να καλύπτουν αισθητικά κάθε χώρο.
 Μοντέλα με φως και χωρίς φως
 Μοντέλα ειδικά για εξωτερικό χώρο με προστασία στεγανότητας IP44
 Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν πτερύγια δύο όψεων με δυνατότητα εναλλαγής της απόχρωσης
 Δυνατότητα χειρισμού όλων των ανεμιστήρων και με τηλεχειριστήριο ή χειριστήριο τοίχου
 Δυνατότητα τοποθέτησης σε κάθε είδους οροφή: κανονική, χαμηλή (με ανεμιστήρες τύπου Hugger), ψηλή (με την προσθήκη σωλήνα επέκτασης – down rod), κεκλιμένη (με την προσθήκη σωλήνα επέκτασης – down rod).

4. Χειμερινή λειτουργία:
 Αλλάζοντας τη φορά των πτερυγίων του ανεμιστήρα σας από ένα διακόπτη στη βάση του μοτέρ, διευκολύνετε την κυκλοφορία του ζεστού αέρα στο χώρο που εγκλωβίζεται στην οροφή και εξοικονομήστε έως και 30% στα έξοδα θέρμανσης.

 

Πώς θα επιλέξω ανεμιστήρα οροφής;

Η επιλογή του κατάλληλου ανεμιστήρα οροφής για το χώρο σας είναι πολύ σημαντική προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή απόδοση αλλά και η οικονομία στη χρήση του.

1. Το μέγεθος του χώρου: ανάλογα με τα τετραγωνικά του χώρου θα πρέπει να επιλεγεί και το σωστό μέγεθος ανεμιστήρα.

2. Το ύψος του χώρου: η ιδανική απόσταση του ανεμιστήρα από την οροφή επιτυγχάνεται όταν η φτερωτή του ανεμιστήρα βρίσκεται το ελάχιστο 2,15μ.και το μέγιστο 2,5-2,80μ. από το δάπεδο. Σε περίπτωση υψηλότερου δωματίου θα πρέπει να τοποθετηθεί στον ανεμιστήρα σωλήνα επέκτασης (down rod).

Ανακαίνιση παιδικού δωματίου με ανεμιστήρα οροφής Westinghouse Turbo II 78673

Ανακαινίστε το δωμάτιο του παιδιού σας και προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι με τον ανεμιστήρα οροφής-φωτιστικό Turbo II της Westinghouse. Προσφέρετε στο παιδί σας τον πλέον υγιεινό τρόπο δροσισμού. Διαθέτει δύο σετ πτερύγια με τέσσερις επιλογές αποχρώσεων. Εκμεταλλευτείτε τις δύο πολύχρωμες και δύο μονόχρωμες -λευκό και ανοιχτού ξύλου- αποχρώσεις για να συνδυάσετε στο νέο σας δωμάτιο. Τα πολύχρωμα πτερύγια ταιριάζουν περισσότερο σε δωμάτια μικρότερων παιδιών, ενώ μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν από τα μονόχρωμα όταν το παιδί σας μεγαλώσει. Είναι κατάλληλος για δωμάτια έως 12 τ.μ. και διαθέτει φωτιστικό για λαμπτήρα max 60W E14. Συνοδεύεται από εγγύηση 10 ετών για την καλή λειτουργία του μοτέρ.

 

δειτε εδω

Πέστε αντίο στα κρύα πόδια το χειμώνα!

Δημιουργήστε ευχάριστη, ζεστή ατμόσφαιρα κατά τους χειμερινούς μήνες ενισχύοντας τη θέρμανση του χώρου σας με τους ανεμιστήρες οροφής Westinghouse. Αλλάξτε τη φορά των πτερυγίων του ανεμιστήρα σας (δεξιόστροφη λειτουργία) για να διευκολύνεται την κυκλοφορία του ζεστού αέρα που εγκλωβίζεται στην οροφή και εξοικονομήστε έως και 30% στα έξοδα θέρμανσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΕΔΩ


Ανεμιστήρες Οροφής Westinghouse για κάθε τύπο οροφής

Θέλετε να εγκαταστήσετε στο χώρο σας ανεμιστήρα οροφής αλλά προβληματίζεστε επειδή έχετε χαμηλό ταβάνι; Η Westinghouse προσφέρει τη λύση δίνοντας τη δυνατότητα για εναλλακτική τοποθέτηση στα μοντέλα της ώστε να ταιριάζουν σε χαμηλή, ψηλή ή και επικλινή οροφή.

1. Χαμηλή οροφή: Για αυτή την περίπτωση κατάλληλοι είναι οι ανεμιστήρες οροφής τύπου “hugger” και “dual mount system”, όπου η τοποθέτηση γίνεται και χωρίς τη μικρή ράβδο της συσκευασίας.

2. Ψηλή οροφή: Όταν η οροφή είναι πάνω από τρία μέτρα και καλό είναι να εφαρμόζεται στον ανεμιστήρα ράβδος επέκτασης (down rod), ώστε να επιτυγχάνεται η επαρκής απόδοσή του στο χώρο. Διατίθενται ράβδοι επέκτασης σε δύο διαστάσεις 30,5εκ. και 46εκ.

3. Κεκλιμένη οροφή: Και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να εφαρμόζεται στον ανεμιστήρα ράβδος επέκτασης (down rod). Διασφαλίστε ότι η κλίση της οροφής είναι μικρότερη από 40ο και ο ανεμιστήρας βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 15εκ. από την κεκλιμένη οροφή ή οποιοδήποτε άλλο εμπόδιο.

Μην ξεχνάτε ότι η ιδανική απόσταση του ανεμιστήρα από την οροφή επιτυγχάνεται όταν η φτερωτή του ανεμιστήρα βρίσκεται το ελάχιστο 2,15μ.και το μέγιστο 2,5-2,80μ. από το δάπεδο.

Συντήρηση ανεμιστήρων οροφής Westinghouse: εύκολα και χωρίς κόστος

Τοποθετήστε τον ανεμιστήρα σας και αφήστε τον να κάνει τη δουλειά του χωρίς να έχετε καμία έννοια. Οι ανεμιστήρες οροφής της Westinghouse δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση ούτε service από κάποιον ειδικό επαγγελματία, καθώς τα έδρανα του κινητήρα έχουν μόνιμη λίπανση και δεν χρειάζονται λάδωμα.

Καθαρίζετε τακτικά τον ανεμιστήρα σας για να διατηρήσετε για πολλά χρόνια την καινούργια του εμφάνιση, χωρίς να χρησιμοποιείτε νερό για τον καθαρισμό καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να προξενήσει βλάβη στον κινητήρα ή στο ξύλο. Χρησιμοποιείτε μόνο μία μαλακιά βούρτσα ή ένα πανί που δεν αφήνει χνούδι για να αποφύγετε να χαράξετε το φινίρισμα.

Τέλος, ελέγχετε τις συνδέσεις (βίδες) στην στήριξη και τα πτερύγια δύο φορές το χρόνο και βεβαιωθείτε ότι είναι στέρεα συνδεδεμένες, καθώς λόγω της κίνησης του ανεμιστήρα ενδέχεται να χαλαρώσουν.

Τα πλεονεκτήματα ενός ανεμιστήρα οροφής είναι αδιαμφισβήτητα, και δικαίως θεωρείται ως ο πιο φιλικός, υγιεινός και ήπιος τρόπος δροσισμού. Παράλληλα ένας ανεμιστήρας οροφής συνεργάζεται και κάνει πιο αποδοτικό και λιγότερο ενεργοβόρο κάθε άλλο κεντρικό σύστημα κλιματισμού. Αυτό έχει σαν συνέπεια την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, την εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και θετικό οικολογικό αντίκτυπο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΚΑΜΑ ΕΔΩ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ BRANDS ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του liveyourhome.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
banner ΕΤΠΑ